Book et skolebesøg i Ponyskolen

Et skolebesøg på den lokale trav- og galopbane er nogle lærerige og oplevelsesrige dage for lærer og elever. Et skolebesøg består faktisk af to dage på travbanen med ca. to ugers mellemrum. Det giver eleverne mulighed for at lære ponyerne at kende, gentage arbejde, de har tillært sig, og ikke mindst, at klassen kan arbejde med oplevelserne og deres nye viden tilbage på skolen.

Et skolebesøg varer ca. 3½ time og starter omkring kl. 9. Specifikt tidspunkt og ønsker til datoer kan skrives i tilmeldingsformularen.

På et skolebesøg kommer eleverne til at prøve en del af følgende opgaver:

• Trække ponyer til og fra fold
  • Strigle og pleje ponyer
  • Hente vand og foder
  • Muge ud i stalden
  • Spænde for
  • Samle og skille seletøj
  • Trækketur med ponyer
  • Besøge trav- og galopstald
  • Se dommertårn
  • Se startvognen
  • Og meget andet …

Tilmeld dig her

Et skolebesøg i Ponyskolen er målrettet 3. klasse. Der er som udgangspunkt to besøg på trav- og galopbanen af hver ca. 3½ times varighed. Eleverne kommer helt tæt på ponyerne og hjælper med at passe dem samt lærer om heste, dyrevelfærd og travsporten.